Pisma…💌💌💌

Vjerovali ili ne pisma su moja velika ljubav. Zašto? Zato što su unikatna, originalna, uložen je trud u njih…

Pokazati ću vam svoju malu kolekciju stvari za pisma. Iako vam se možda ne čini tako moja kolekcija je zapravo vrlo mala jer ljudi koji se time više bave imaju više polica, kutija, ormarića punih predmeta koje ću vam pokazati. Ja sam tek početnik, iako su moji najraniji početci krenuli doslovno od nule. Ovo su neke osnovne stvari koji svaki pisac pisama “mora” imati:

– kolaži,ukrasni papiri…

-markeri, flomasteri…(najpoželjnjie bi bilo da imate “brush pen”)

-naljepnice (ako ih ne želite kupiti možete ih izraditi sami ili isrprintati. Ima puno videa na youtubu gdje možete pogledati kako ih izraditi)

-washi tape (ukrasni selojtepi)

-kuverta

-papir

Kako napisati pismo?

Napišite što god želite. Npr. kako ste proveli dan, neke činjenice o sebi… Kako ne bi bilo dosadno da pismo ima samo to postavite neka pitanja osobi kojoj pišete. Napišite svoju playlistu ili neku izreku dana. Što god želite. Pronađete neke vide-e na youtubu pod nazivom: “penpal letters” ili sl. Kada napišete pismo bilo bi uredu da pošaljete nešto toj osobi. Npr. par naljepnica, primjeri washi tape-a, straničnik, čaj, neku sitnicu, ili nešto što ta osoba skuplja. (npr. salvete) ukrasite kuvertu i to je to! Pismo je spremno za slanje.

Ukoliko imate neku ideju za sljedeći blog pišite mi. Ako vas zanima nešto više o pismima pišite mi. Uglavnom pišite mi😊💞😉

Ovdje dio moje kolekcije ja se ispričavam zato što je kvaliteta videa loša. Snimala sam kasno navečer s mobitelom. Sry😊💌💌💌

Xoxo Karla💞

Jedna misao o “Pisma…💌💌💌

  1. Ja sam također osoba koja voli pisma i često sam ih slala te mi je jako zanimljivo dopisivanje njima jer podsjeća na ona prošla doba u kojima nije bilo interneta ni mogućnosti da se tako brzo čujete s osobom koja je na drugom kraju svijeta.

    Liked by 1 person

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s